Terug

L-carnitine, is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding.

L-carnitine, is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding.

Carnitine of L-carnitine, is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding . Bovendien is het ook een antioxidant met een beschermende werking op van hart en bloedvaten. Het transporteert namelijk giftige stoffen uit de cellen.
L-carnitine wordt voor alles en nog wat aanbevolen bv. als een prestatie verbeterend middel, om te vermageren, tegen onvruchtbaarheid, tegen verouderingsverschijnselen, tegen (chronische) vermoeidheid, tegen hart- en vaatziekten enz.

Onze L-Carnitin

L-CARNITIN capsules zijn een hoogwaardig voedingssupplement met 100% Carnipure, 's werelds zuiverste L-Carnitine. Het aminozuur L-Carnitine heeft een belangrijke functie bij de vetverbranding in het lichaam en is daarom perfect geschikt voor vetverbranding. In een overwegend dieet is de aanvoer van L-Carnitine via de voeding eveneens sterk beperkt, met 2.000 mg per dag zorgt L-CARNITIN voor een optimale aanvoer van hoogwaardige L-Carnitine.

L-Carnitine - taken in het lichaam.

Als aminozuur speelt L-Carnitine een essentiële rol in het energiemetabolisme van vetzuren: Enerzijds is L-Carnitine verantwoordelijk voor het transport van vrije vetzuren naar de mitochondriën - de "celcentrales" waarin de vetzuren worden "verbrand" om energie te produceren. Anderzijds is L-Carnitine ook noodzakelijk voor de verwijdering van zure metabole afvalstoffen (metabolieten) uit de mitochondriën.

Een hogere energieconversie, zoals het geval is bij duur- en krachttraining, resulteert ook in een verhoogde hoeveelheid metabolische afvalstoffen, die effectief moeten worden verwijderd door L-Carnitine om de cellen te beschermen. Bovendien zorgt L-Carnitine voor een vermindering van de microscheurtjes in de spieren, die worden veroorzaakt door intensieve training.

Alleen dierlijke producten, met name rundvlees, kunnen echter worden beschouwd als natuurlijke bronnen van L-Carnitine, omdat ze aanzienlijke hoeveelheden L-Carnitine bevatten. Plantaardige voedingsmiddelen bevatten echter vrijwel geen L-Carnitine - een voedingssupplement met L-Carnitine compenseert dit tekort optimaal.

L-Carnitine - gewicht verliezen & vetreductie dieet.

Door de belangrijke functie van L-Carnitine in de vetverbranding is L-Carnitine een populair voedingssupplement voor het verliezen van gewicht of in een vetverliesdieet. Een optimale toevoer van hoogwaardige L-Carnitine zorgt voor een efficiënt transport van vrije vetzuren naar de mitochondriën, waar ze uiteindelijk worden verbrand. Op deze manier draagt L-Carnitine bij aan een efficiënte vetreductie als dieethulp.

L-carnitine zorgt er ook voor dat het lichaam altijd voldoende energie beschikbaar heeft. Vooral bij een strikt vetverliesdieet voelt men zich vaak zwak en uitgeput, omdat het lichaam door het vetverbrandingsproces niet evenveel energie kan leveren als bij een normaal dieet.

Door het optimaliseren van het vetverbrandingsproces geeft L-Carnitine u de nodige energie om een intensieve training uit te voeren om uw opgebouwde spieren te onderhouden, zelfs in een vetverbrandingsdieet.

L-Carnitine capsules met 100% Carnipure - hoge dosering & veganistisch.

Premium L-Carnitine Capsules - Made in Duitsland: Onze L-CARNITIN capsules zijn gebaseerd op de Carnipure premium merk grondstof uit Lonza, Zwitserland. Carnipure L-Carnitine wordt door middel van een natuurlijk fermentatieproces zuiver plantaardig (veganistisch) geproduceerd. Het gepatenteerde productieproces garandeert dat de L-Carnitine geen onzuiverheden bevat zoals de schadelijke D-Carnitine vorm. Carnipure is daarom ook goedgekeurd voor kindervoeding als 's werelds zuiverste en hoogste kwaliteit L-Carnitine.

Bij de productie van de L-Carnitine capsules worden geen additieven zoals magnesiumzouten van vetzuren of siliciumdioxide gebruikt. De capsuleschelp is ook puur plantaardig en daarom zijn de L-CARNITIN Carnipure-capsules 100% veganistisch.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »