Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

ProFuel CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)

 • CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)
 • CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)
 • CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • SKU: X001709VCN
 • Artikelcode: F24-CRBTA
 • EAN: 4251131100046
 • Op voorraad

CREATINE + BETA-ALANINE Creapure en Carnosyn.
De CREATINE + BETA-ALANINE bevat een hoogwaardige productformule om effectief kracht en uithoudingsvermogen te verhogen en is daarom ideaal voor ambitieuze sporters die meer kracht uit zichzelf willen halen.

€ 24,95

Aan verlanglijst toevoegen

Koop nu - Betaal binnen 30 dagen

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Koop nu & betaal binnen 30 dagen.
 • Absolute A-Kwaliteit
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

ProFuel CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)

 • Meer vermogen en kracht
 • CarnoSyn Beta-Alanine
 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • 1:1-formule
 • Zeer efficiënt & effectief
 • 100% veganistisch
 • Creapure Creatine Monohydraat
 • Made in Duitsland

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • In de ochtend
 • Voor de training
 • Na de training
 • Avond

Bereiding:
Los een schepje CREATINE + BETA-ALANINE op in een glas vloeistof naar keuze (bijv. water, vruchtensap, aminozuurdrank enz.)

Onze aanbeveling:
Op niet trainingsdagen neemt u 's morgens een maatschepje CREATINE + BETA-ALANINE en 's avonds een maatschepje. De exacte timing is minder belangrijk, maar belangrijker is dat u CREATINE + BETA-ALANINE dagelijks inneemt, zodat de creatine en carnosine in uw spieren altijd optimaal worden aangevuld. Op trainingsdagen kunt u ook de Creatine Beta-Alanine poeder gebruiken in combinatie met onze pre-workout booster TUNNELBLICK of de JUST! PUMP-Booster voor de training, of voeg het toe aan uw proteïneshake na de training (post-workout).

CREATINE + BETA-ALANINE Creapure en Carnosyn.

De CREATINE + BETA-ALANINE bevat een hoogwaardige productformule om effectief kracht en uithoudingsvermogen te verhogen en is daarom ideaal voor ambitieuze sporters die meer kracht uit zichzelf willen halen. Naast de klassieke spieropbouwende training ondersteunt de effectieve combinatie van Creatinemonohydraat en bèta-Alanine ook alle sporten waarbij hoge spierprestaties over een langere periode vereist zijn. Atletiek, voetbal, basketbal, zwemmen en vele andere sporten profiteren van de hoge dosis Creatine beta-Alanine mix. Voor de productformule worden alleen hoogwaardige merkgrondstoffen gebruikt: Creapure Creatine Monohydraat & CarnoSyn Beta Alanine.

Creapure: Meer kracht & meer power door Creatinemonohydraat.

Creatine is HET voedingssupplement als het gaat om het verhogen van de prestaties van de spieren op een natuurlijke manier. Door Creatine in te nemen wordt het energiemetabolisme in de spiercellen geoptimaliseerd en wordt de snelheid en maximale kracht van de spieren aanzienlijk verbeterd. Simpel gezegd: Creatine zorgt ervoor dat je merkbaar meer kracht beschikbaar hebt en meer gewicht, meer herhalingen en meer sets in de training kan leveren. Op deze manier helpt Creatine u om nieuwe prikkels te geven voor extra spiergroei en zo snel en effectief spieren op te bouwen.

De dagelijkse portie bevat een hoge dosis van 5 gram Creatinemonohydraat en dekt daarmee ook optimaal de Creatine(extra) behoeften van gevorderde sporters. Wij richten ons op kwaliteit in plaats van op een hype en gebruiken de hoogwaardige grondstof Creapure in plaats van een exotische vorm van creatine - een zuiver Creatinemonohydraat, dat door het bedrijf AlzChem in Duitsland wordt geproduceerd.

CarnoSyn Beta-Alanine: Verbetering van het uithoudingsvermogen en de prestaties in de training.

Terwijl de Creatine de snelheid en de maximale kracht van de spieren merkbaar verbetert, verhoogt de bèta-Alanine op zijn beurt het uithoudingsvermogen. Beta-Alanine wordt in het lichaam omgezet in Carnosine en werkt als een zuurbuffer in de spieren. Na een belasting van ongeveer 60 seconden (10-12 herhalingen) is er meestal een oververzuring van de spieren, die aanvoelt als een "brandend" gevoel. Beta-Alanine voorkomt de vroegtijdige verzuring van de spieren en helpt u zo meer herhalingen en dus meer kracht uit uw spieren te halen.

Buiten de klassieke spieropbouwende training zijn deze kracht-uithoudingsvermogens in veel verschillende sporten te vinden, zoals roeien, zwemmen of voetballen. Onze creatine beta-Alanine formule is daarom een zeer nuttige bouwsteen voor alle ambitieuze sporters en zou een stevige plaats moeten hebben in de sportvoeding.Voor onze CREATINE + BETA-ALANINE gebruiken we de merkgrondstof CarnoSyn, 's werelds beste beta-Alanine, die volgens een gepatenteerd productieproces wordt geproduceerd. Een dagelijkse portie bevat een volle 5 gram pure CarnoSyn beta-Alanine en is daardoor optimaal gedoseerd.

Creatine & Beta-Alanine - optimaal voor spieropbouw.

De belangrijkste factor voor een snelle en effectieve spieropbouw is een continue toename van de prestaties tijdens de training - meer gewicht, meer herhalingen, meer sets. Creatine en beta-Alanine zijn de twee meest effectieve stoffen om de prestaties van uw spieren te verbeteren en zo uw spieropbouw te ondersteunen.

Creatine optimaliseert het ATP-energiemetabolisme in de spiercellen, waardoor u meer kracht krijgt in het lage en middelhoge herhalingsbereik (1 tot 9 herhalingen). In dit herhalingsgebied worden de klassieke spiermassa-oefeningen zoals kniebuigingen (benen), bankdrukken (borst) of pull-ups (rug) uitgevoerd.

De beta-Alanine zorgt ervoor dat uw spieren niet te snel verzuren in het hogere herhalingsbereik (vanaf 10 herhalingen) of bij belastingen vanaf ongeveer 60 seconden. Dit stelt u in staat om aanzienlijk meer herhalingen te bereiken in isolatieoefeningen, die meestal worden getraind in het bereik van 10-15 herhalingen, zoals biceps krullen, triceps persen, zijliften, enz.

Beste Creatine & beste Beta-Alanine.

Naast het klassieke en bewezen Creatinemonohydraat is Creatine nu ook in vele andere vormen beschikbaar, zoals Creatine-ethylester, di-Creatinemalaat, Creatinepyruvaat, enz. Echter, bijna al het Creatine onderzoek (meer dan 99%) is gedaan met Creatine monohydraat. In de meeste gevallen wordt de andere Creatinevormen een extra voordeel beloofd in de vorm van een betere oplosbaarheid of biobeschikbaarheid - daarachter zit meestal alleen een marketingstrategie om de toeslag voor de Creatine grondstof te rechtvaardigen. In plaats van exotische Creatinevormen met onbewezen extra voordelen, gebruiken we Creapure, een klassiek Creatinemonohydraat in absolute topkwaliteit - 100% made in Duitsland. Er zijn ook grote verschillen in de kwaliteit van beta-Alanine. Onze productformule bevat de gepatenteerde CarnoSyn, 's werelds beste en hoogste kwaliteit beta-Alanine.

Wij vertrouwen op zuivere werkzame stoffen in plaats van op aroma's en additieven: Onze Creatinebèta-Alanine formule bevat geen aroma's of zoetstoffen, maar bestaat voor 50% uit Creatinemonohydraat en voor 50% uit bèta-Alanine - en verder niets. Omdat zowel Creatine als beta-Alanine smaakneutraal zijn, kan CREATINE + BETA-ALANINE zonder problemen worden gemengd tot een vloeistof naar keuze. We hebben ook onnodige (en dure) inkapseling vermeden en in plaats daarvan bieden we onze Creatine beta-Alanine aan als een eerlijk geprijsd poederproduct.

 • Hoog gedoseerd & effectief
 • Zuivere actieve ingrediënten, smaak neutraal
 • Creapure Creatine Monohydraat
 • CarnoSyn Beta-Alanine
 • 100% veganistisch,
 • Made in Duitsland


CREATINE + BETA-ALANINE | ingrediënten:
Creatinemonohydraat (Creapure), beta-alanine (CarnoSyn).


Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling onder de dop is verbroken of ontbreekt.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)

  CREATINE + BETA-ALANINE Creapure & CarnoSyn (300 gram)

  € 24,95

  Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »