Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Kant en klare maaltijden (Foodpacks) (25)

Tacticial Foodpacks zijn speciaal ontwikkeld door leden van de Special Forces. Het uitzonderlijke werk wat zij doen is zowel fysiek als mentaal topsport.
Kant en klare maaltijden. Bereik je doelen sneller met lekkere gezonde sportmaaltijden.

Filters

Kant en klare maaltijden (Foodpacks)

Tactical Foodpacks

Het idee voor Tactical Foodpack kwam van een hospik van de Estse Special Operations Force die in zijn dagelijks werk te maken kreeg met gecompliceerde omstandigheden die zowel de fysieke als de mentale gezondheid op de proef stelden.

De momenten waarop men de tijd kon nemen om te genieten van een snelle snack in het gezelschap van zijn teamgenoten werden steeds waardevoller. Vooral als je lange tijd van huis bent. Dit zijn de momenten waarop je herinneringen ophaalt, weer thuis bent, aan al je dierbaren denkt en kracht put om door te gaan. Je teamgenoten zijn een enorme bron van steun. Een andere belangrijke factor is het eten waarvan je op zulke momenten geniet.

Soul food moet zelfgemaakt en natuurlijk zijn, op je bord gelegd met een grote portie liefde van je vrouw of moeder. Tegelijkertijd mag dit voedsel niet zwaar zijn en moet je het snel kunnen verorberen omdat de omstandigheden waarin je je bevindt complex kunnen zijn.


Kant en klare maaltijden 

Bereik je doelen sneller met lekkere gezonde sportmaaltijden. Verse maaltijden voor afvallen, bulken en droogtrainen, op maat bereide maaltijden met verse gezonde ingrediënten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »