Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

XXL Magnesium Bisglycinat, 90 tabs

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • Artikelcode: F24-595
 • EAN: 8719881030595
 • Op voorraad

Magnesium is een belangrijk mineraal voor sporters.

€16,95 € 13,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
 • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

XXL Magnesium Bisglycinat, 90 tabs

 

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • Tijdens de dag bij een maaltijd.


Dosering:

1 - 2 tabletten per dag

 • Geschikt voor veganisten

 

Magnesium is een mineraal dat door ons lichaam gebruikt wordt bij de instandhouding van bot en spieren. Het speelt ook een rol bij de energieproductie van lichaamscellen, de overdracht van prikkels tussen (zenuw)cellen en zenuwbanen en een goede werking van verschillende enzymen.

Je kunt magnesium uit voeding halen. Onder andere graanproducten, noten, zuivel en bananen zijn goede magnesiumrijke voedselbronnen. Het lichaam kan echter niet alle magnesium uit je eten goed opnemen. Daarom kan het gebruiken van een supplement zoals onze Magnesium Bisglycinaat ondersteunen bij het halen van je dagelijkse behoefte. 

Magnesium tekort voorkomen met Magnesium Bisglycinaat

Een magnesium tekort kan vervelende symptomen veroorzaken. Zo kun je een tekort herkennen aan; vaak kramp in je spieren, verminderde eetlust, lusteloosheid en broze botten. XXL Nutrition helpt je graag om een magnesiumtekort te voorkomen. 

Onze Magnesium Bisglycinaat bevat 150 mg van de hoogste kwaliteit magnesium per capsule. Bisglycinaat is organische vorm van magnesium, net zoals magnesium citraat. Hierdoor heeft het een hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat je lichaam deze vorm van magnesium goed kan opnemen. 

Magnesiumbisglycinaat is een combinatie van magnesium met bisglycinaat. Het lichaam ziet deze vorm niet als mineraal, maar als een aminozuur. Dit komt de opname in het lichaam ten goede. Dit komt doordat het lichaam aminozuren beter opneemt dan mineralen. Ook zorgt magnesium bisglycinaat ervoor dat er geen verbinding wordt gemaakt met fytaten en fosfor (deze stoffen zorgen ervoor dat magnesium slechter wordt opgenomen.

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken of ontbreekt.

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

Specificaties

 

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Magnesium Bisglycinat, 90 tabs

  Magnesium Bisglycinat, 90 tabs

  16,95 € 13,95

  Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
  (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies