Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

ProFuel Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak

 • Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak
 • Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • SKU: X001IW2W49
 • Artikelcode: F24- W49
 • Op voorraad

OMEGA-3 ALGA OIL bevat een hoog gedoseerde, DHA- en EPA-rijke omega-3 algenolie, die op duurzame wijze op het vasteland wordt gewonnen. ProFuel heeft deze hoogwaardige omega-3 algenolie verfijnd met een natuurlijk citroensmaakje...

€ 17,95

Aan verlanglijst toevoegen

Koop nu - Betaal binnen 30 dagen

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Koop nu & betaal binnen 30 dagen.
 • Absolute A-Kwaliteit
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

ProFuel Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak

 • Algenolie uit duurzame teelt
 • 480 mg DHA - 240 mg EPA
 • Hoog DHA & EPA gehalte
 • 50 ml - goed voor 31 dagen
 • Optimale 2:1 verhouding
 • Heerlijke citroensmaak
 • 100% veganistisch
 • Gemaakt in Duitsland


Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • Bij voorkeur 's morgens of 's avonds


Neem dagelijks::

1,6 ml OMEGA-3 ALGENOLIE, bij voorkeur 's morgens of 's avonds. De pipet heeft een schaalverdeling met een fijne schaalverdeling van 0,1 ml - zo kunt u de OMEGA-3 ALGEN OIL precies doseren.

Als u meer omega-3 vetzuren nodig heeft, kunt u tot 6,7 ml OMEGA-3 ALGENOLIE (= 2.010 mg DHA + 1.005 mg EPA) nemen. OMEGA-3 ALGEN OIL heeft een aangename citroensmaak, zodat u het zonder problemen puur kunt innemen.

Als alternatief kunt u OMEGA-3 ALGEN OLIE ook door koude gerechten mengen - bijv. kwark, yoghurt of salade. Belangrijk: De omega-3 vetzuren DHA en EPA zijn zeer gevoelig voor warmte en mogen daarom niet worden verhit.


Dit voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De ongeopende fles OMEGA-3 ALGENOLIE moet buiten het bereik van direct zonlicht of keldertemperatuur worden bewaard. Bewaar het geopende flesje OMEGA-3 ALGENOLIE in de koelkast en gebruik het binnen 6 weken.


OMEGA-3 ALGEN OLIE - DHA & EPA veganistisch en hoog gedoseerd, met omega-3 algenolie van duurzame teelt.

De veganistische OMEGA-3 ALGENOLIE van ProFuel voorziet uw lichaam van de twee belangrijke omega-3 vetzuren DHA en EPA in een optimale verhouding van 2:1. Deze bijzondere omega-3 vetzuren DHA en EPA hebben een positieve invloed op tal van processen in ons lichaam en behoren dan ook tot de belangrijkste vitale stoffen voor onze gezondheid.

OMEGA-3 ALGAOLIE bevat een hoog gedoseerde omega-3 algenolie rijk aan DHA en EPA, die op duurzame wijze op het vasteland wordt gewonnen. ProFuel heeft deze hoogwaardige omega-3 algenolie verfijnd met een natuurlijk citroensmaakje - de OMEGA-3 ALGENOLIE van ProFuel is dus perfect om rechtstreeks in te nemen of als waardevol omega-3-supplement voor allerlei koude gerechten.

De dagelijkse portie OMEGA-3 ALGENOLIE bedraagt 1,6 milliliter en levert 880 mg omega-3-vetzuren dankzij het buitengewoon hoge omega-3-gehalte van 55%. De twee bijzondere omega-3 vetzuren DHA en EPA zijn aanwezig in de optimale verhouding van 2:1 en zijn effectief hoog gedoseerd met 480 mg DHA en 240 mg EPA per portie.


OMEGA-3 VEGAN voor hersenen, hart en ogen.

De omega-3 vetzuren DHA en EPA behoren tot de biologisch meest actieve omega-3 vetzuren in ons lichaam. DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) ondersteunen talrijke belangrijke taken en functies in het lichaam en zijn daarom van groot belang voor onze gezondheid.

DHA is betrokken bij de vorming van verbindingen en de overdracht van signalen in de hersenen. Docosahexaeen-zuur is ook een belangrijk bestanddeel van de fotoreceptoren in onze ogen. Een regelmatige inname van ten minste 250 mg DHA per dag draagt dus bij tot een normale hersenfunctie en de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

De combinatie van de twee omega-3 vetzuren DHA en EPA draagt op haar beurt bij tot de instandhouding van een normale hartfunctie. Daartoe moet dagelijks in totaal ten minste 250 mg DHA en EPA worden ingenomen.

OMEGA-3 ALGENOLIE levert 480 mg DHA en 240 mg EPA per portie en dekt daarmee optimaal de dagelijkse behoefte aan DHA en EPA omega-3.

Bovendien profiteert u van een optimale biologische beschikbaarheid van de vet oplosbare vitamines D3 en K2, want dankzij de combinatie met hoogwaardige omega-3 algenolie kan het lichaam deze bijzonder goed opnemen en gebruiken.

.
Omega-3 DHA & EPA in een veganistisch dieet

De twee belangrijke omega-3 vetzuren DHA en EPA worden in de natuur uitsluitend gevonden in dierlijke voedingsmiddelen. Vette koud watervissen zoals zalm, haring, makreel of ansjovis hebben een bijzonder hoog gehalte aan DHA- en EPA-vetzuren. Regelmatige consumptie van vette vis (2-3 keer per week) levert dus ook voldoende hoeveelheden DHA en EPA op.

Anderzijds krijgen mensen die een veganistisch of vegetarisch dieet volgen, of die slechts zelden vis eten, via hun normale voeding praktisch geen DHA- en EPA-vetzuren binnen. Het lichaam heeft echter een beperkte mogelijkheid om zelf DHA en EPA te produceren: Hierbij wordt het plantaardige omega-3-vetzuur ALA (alfa-linoleenzuur, bv. uit lijnzaadolie) omgezet in DHA en EPA.

Dit endogene omzettingsproces is echter zeer inefficiënt en afhankelijk van andere factoren. Bij een overwegend plantaardige voeding is gerichte voedingssuppletie met DHA- en EPA-vetzuren daarom des te belangrijker.


Veganistische omega-3 algenolie van duurzame teelt.

OMEGA-3 ALGENOLIE bevat een omega-3 algenolie rijk aan DHA en EPA, afkomstig van de microalg Schizochytrium sp. De algen worden duurzaam gekweekt in een gesloten systeem op het vasteland en zijn daardoor, in vergelijking met klassieke visolie, vrij van schadelijke milieu-invloeden zoals zware metalen of verontreinigende stoffen.

ProFuel heeft aan de algenolie een natuurlijk citroensmaakje toegevoegd, waardoor OMEGA-3 ALGENOLIE een aangename, licht verfrissende citroensmaak krijgt. U kunt de algenolie puur innemen of toevoegen aan koude gerechten zoals kwark, yoghurt of salade. U kunt de OMEGA-3 ALGENOLIE ook aan uw smoothie toevoegen, maar dan wel altijd na het blenden.

Het flesje heeft een pipet met een schaalverdeling in stappen van 0,1 ml. Op deze manier kunt u altijd de aanbevolen dagelijkse dosis (1,6 ml) of uw individuele dosering zeer nauwkeurig doseren. Met 50 ml per flesje is de OMEGA-3 ALGENOLIE goed voor een voorraad van 31 dagen of een hele maand.


Premium Omega-3 algenolie - veganistisch, hoog gedoseerd, getest in het laboratorium en gemaakt in Duitsland.

Met OMEGA-3 ALGENOLIE van ProFuel krijgt u een optimaal gedoseerde omega-3 algenolie in eersteklas kwaliteit - en dat alles voor een eerlijke prijs. De algenolie levert de twee omega-3 vetzuren DHA en EPA in de optimale verhouding van 2:1 - dat betekent 480 mg DHA en 240 mg EPA per dagelijkse portie. Ter vergelijking: andere veganistische omega-3-producten bevatten vaak alleen DHA en vrijwel geen EPA. De omega-3 algenolie is vrij van ongewenste additieven en wordt daarom optimaal verdragen.

De productie vindt uitsluitend in Duitsland plaats en daarom is de OMEGA-3 ALGENOLIE van ProFuel onderworpen aan de strenge Duitse richtlijnen voor de productie van voedingssupplementen. ProFuel laat de OMEGA-3 ALGENOLIE ook regelmatig door een onafhankelijk, gecertificeerd voedingslaboratorium op alle kwaliteitsparameters analyseren: Omega-3-gehalte, jodiumgehalte, oxidatiewaarden en zware metalen. Met deze OMEGA-3 ALGEN OLIE kunt u dus rekenen op de hoogst mogelijke productkwaliteit.


 • Algenolie uit duurzame teelt
 • Hoog DHA & EPA gehalte
 • Optimale 2:1 verhouding
 • 480 mg DHA - 240 mg EPA
 • 50 ml - levering voor 31 dagen
 • Heerlijke citroensmaak
 • Gemaakt in Duitsland
 • 100% veganistisch

 

Omega-3 algenolie | Ingrediënten:
DHA- en EPA-rijke olie van Schizochytrium sp.1, zonnebloemolie, antioxidant (rozemarijnextract, extracten met sterke tocoferolen, ascorbylpalmitaat), antioxidant (gemengde tocoferolen), natuurlijk citroensmaak. 1: Oorsprong niet-EU.


Dit voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Bewaren op een koele, droge plaats.

Per portie (1,6 ml)

DHA- en EPA-rijke olie van Schizochytrium sp. 1600 mg
Waarvan omega-3 vetzuren 825 mg
Waarvan docosahexaeen-zuur (DHA) 480 mg
Waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 150 mgAdvies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling onder de dop is verbroken of ontbreekt.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak

  Omega-3 algenolie, flesje van 50 ml, citroen smaak

  € 17,95

  Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »