Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

HIGH5 Slow Release Energy Pack

 • Slow Release Energy Pack
 • Slow Release Energy Pack

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • Artikelcode: F24-547
 • EAN: 5027492005547
 • Op voorraad

Het Slow Release Energy Pack bevat alle producten en smaken uit de nieuwe Slow Release Energy-reeks, waardoor je langer energie hebt.

€ 9,95

Aan verlanglijst toevoegen

Koop nu - Betaal binnen 30 dagen

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Koop nu & betaal binnen 30 dagen.
 • Absolute A-Kwaliteit
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

HIGH5 Slow Release Energy Pack

 

 • Verfrissende sportdrank met lage GI (glycemische index)
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Award winning
 • Natuurlijke zee mineralen voor elektrolytenbalans
 • Getest en ontwikkeld door professionele atleten
 • Voor langer aanhoudende energie
 • Goede smaak
 • Echt vruchtensap voor een lichte en verfrissende smaak

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • Onderweg
 • Na de training
 • Tijdens de training

 

Bereiding:

Scheur de bovenkant van het zakje open en drink de gel rechtstreeks uit het zakje. Neem tijdens het sporten tot drie zakjes per uur, neem minder als u ook een sportdrank gebruikt.


Getest en ontwikkeld door professionele atleten.

Het Slow Release Energy Pack van High5!

Het Slow Release Energy Pack bevat alle producten en smaken uit de nieuwe Slow Release Energy-reeks, waardoor je langer energie hebt. Verrijkt met zee mineralen voor een verkwikkende hit van magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen.

Probeer met dit pakket de High5 Slow Release Energy productlijn, die u langdurige energie zal geven.

 

Verpakkingsinhoud:

2x Energy Drink met Trage Afgifte + 2x Energy Bar met Trage Afgifte + 2x Energy Gel met Koolhydraten met Trage Afgifte.

 

High5 Slow Release Energy Drink:

Slow Release Energy Drink is een verfrissende sportdrank met een lage GI (glycemische index) voor langer aanhoudende energie. Verrijkt met zeemineralen voor een verkwikkende boost van magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen.


Langer aanhoudende energie voor uw sportprogramma en workouts!

High5s Slow Release Energy Drink bevat isomaltulose, een langzaam verteerbaar koolhydraat met een lage GI-waarde dat u een stabiele en aanhoudende energievoorziening biedt tijdens het sporten. Dit voorkomt snelle, scherpe pieken in de bloedsuikerspiegel en de insulinerespons die met andere suikerhoudende producten wordt geassocieerd.


Nieuw Elektrolyten Complex.

Aan deze energydrank zijn ook zee mineralen toegevoegd. Dit is het meest geavanceerde elektrolytencomplex, dat u voorziet van een verkwikkende dosis magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen, die helpen uw elektrolyten tijdens het sporten in balans te houden. Bij HIGH5 streven we ernaar om natuurlijke ingrediënten te gebruiken in elk product, en er is niets natuurlijker dan mineralen uit zeewater te halen.


Ontwikkeld en getest in samenwerking met BORA - Hans Grohe.

Als onderdeel van een grondige ontwikkelingsinspanning heeft High5 de Slow Release producten samen met hun partner BORA - hansgrohe - op de proef gesteld om er zeker van te zijn dat de producten onder de zwaarste omstandigheden in de echte wereld zouden werken.

"Het is echt nuttig om je lichaam vanaf het begin van een rit van brandstof te kunnen voorzien en te weten dat je later niet tegen de muur aanloopt. Ik heb het gevoel dat ik meer consistente energie heb tijdens de rit."
- Marcus Burghardt, BORA - Hans Grohe


Hoogtepunten van het product:

 • Verfrissende sportdrank met lage GI (glycemische index).
 • Voor langer aanhoudende energie.
 • Natuurlijke zee mineralen voor elektrolytenbalans.
 • Ontwikkeld met BORA - Hans Grohe.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • De energydrank met langzame afgifte van actieve bestanddelen is bedoeld om VÓÓR en TIJDENS sport/training te worden ingenomen.

Aanwijzingen voor gebruik:


Roer 2 afgestreken maatschepjes (40 g) door 500 ml water en schud goed. Maatlepel inbegrepen in de zak. Drink elke 20 minuten 150 - 250 ml van de drank tijdens het sporten.

Een van de belangrijkste voordelen van Slow Release Energy is dat het de spieren langzaam van energie voorziet. Om hier optimaal van te profiteren, is het belangrijk om vroeg te beginnen met het vullen van je energietank om je spieren energiek te houden tijdens je sport/workout.

"We gebruiken Slow Release-producten in trainingen, bijvoorbeeld om VLamax (de snelheid waarmee lactaat wordt opgebouwd) te verminderen en zo de efficiëntie van een renner te verhogen. Bij wedstrijden worden Slow Release Energy producten gebruikt in de eerste 1 of 2 uur van een wedstrijd, wanneer de intensiteit vrij laag is, om spierglycogeen te behouden en de brandstofefficiëntie te herstellen."
- Robert Gorgos, BORA - Hans Grohe Hoofd Voedingsdeskundige

Wanneer u Slow Release Energy neemt, moet u streven naar ongeveer 60 g koolhydraten per uur. Deze kunnen afkomstig zijn van drankjes, repen en gels. U kunt bijvoorbeeld 500 ml drinken en elk uur een reep nemen om aan 60 g koolhydraten te komen.

Bereid uw spieren voor op een evenement of wedstrijd door 90 - 120 minuten voor de start Slow Release Energy in te nemen. Zo blijft je energievoorraad gevuld wanneer je die het meest nodig hebt.

Het gebruik van Slow Release Energy is ook gunstig als u deelneemt aan korte en zeer intensieve oefeningen. Als je echter snel energie nodig hebt (zoals bij intensieve lichaamsbeweging), moet je energieproducten met snelle afgifte gebruiken om een snellere energieboost te krijgen. Als u deelneemt aan korte oefeningen met een hoge intensiteit, kunt u in de 90-120 minuten ervoor Slow Release Energy gebruiken om uw spieren voor te laden met een constante toevoer van energie. Als je meedoet aan een evenement of wedstrijd, gebruik dan in het begin Slow Release Energy en schakel later over op energieproducten met een snelle afgifte als de intensiteit hoger is.


Hints:

Geniet van Slow Release Energy Drink als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vitamine B6 en magnesium dragen bij tot een normaal energierijk metabolisme. Magnesium draagt bij tot het elektrolytenevenwicht. De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose bevatten in plaats van andere suikers, leidt tot een lagere stijging van de bloedsuikerspiegel na de consumptie ervan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen.


Ingrediënten zwarte bessen smaak:

Isomaltulose* 60%, gehydrolyseerd wasachtig maïszetmeel, dextrose, natuurlijk aalbessenaroma, zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumcitraat), Ocean Mineraal Source† (magnesiumcitraat) 1,5%, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), zeezout, vitamine B6.

---------------------------------------------------------

 

High5 Slow Release Energy Bar:

De Slow Release Energy Bar is een energiereep met een lage GI (glycemische index), met echt fruit en haver voor langer aanhoudende energie. Verrijkt met zee mineralen voor een verkwikkende boost van magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen.


Langer aanhoudende energie voor uw sportprogramma en workouts!

Deze energiereep van High5 bevat isomaltulose, een langzaam verterend koolhydraat met een lage GI (glycemische index) dat u tijdens het sporten een stabiele en aanhoudende energievoorziening biedt. Dit voorkomt snelle, scherpe stijgingen van de bloedsuikerspiegel en de insulinerespons die met andere suikerhoudende producten gepaard gaat.


Nieuw elektrolytencomplex.

Aan de energiereep met lage glycemische index (GI) zijn ook zee mineralen toegevoegd. Dit is het meest geavanceerde elektrolytencomplex, dat u voorziet van een verkwikkende dosis magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen, die helpen uw elektrolyten tijdens het sporten in balans te houden. HIGH5 probeert natuurlijke ingrediënten te gebruiken in elk van hun producten, en er is niets natuurlijker dan mineralen uit zeewater te halen.


Ontwikkeld en getest in samenwerking met BORA - Hans Grohe.

Als onderdeel van een grondige ontwikkelingsinspanning heeft High5 zijn Slow Release producten op de proef gesteld met zijn partner BORA - hansgrohe - om er zeker van te zijn dat de producten in de echte wereld onder de zwaarste omstandigheden werken.

"Mijn energieniveaus voelen veel evenwichtiger aan tijdens. Als ik langzaam vrijkomende energieproducten gebruik, merk ik echt dat mijn energie consistenter is."
- Pascal Ackermann, BORA - Hans Grohe

Hoogtepunten van het product:

 • Low GI energiereep.
 • Met echt fruit en haver.
 • Voor langer aanhoudende energie.
 • Natuurlijke zee mineralen voor uw elektrolytenbalans.
 • Ontwikkeld met BORA - Hans Grohe.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • Slow Release Energy Bars zijn ontwikkeld om VOOR en TIJDENS de training te worden genuttigd.


Hints:

Gelieve rekening te houden met het milieu en de natuur schoon te houden door uw lege verpakkingen na gebruik mee te nemen.

Geniet van de reep als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vitamine B6 en magnesium dragen bij tot een normaal metabolisme dat energie levert. Magnesium draagt bij tot het elektrolytenevenwicht. De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose bevatten in plaats van andere suikers, leidt tot een lagere stijging van de bloedsuikerspiegel na de consumptie ervan dan suikerhoudende levensmiddelen.


Aanwijzingen voor gebruik:


Een van de belangrijkste voordelen van Slow Release Energy is dat het langzaam energie levert aan de spieren. Om hier zoveel mogelijk voordeel uit te halen, is het belangrijk om je energietank vroeg te vullen om je spieren tijdens je sport/workout energiek te houden.

"We gebruiken Slow Release-producten in trainingen, bijvoorbeeld om VLamax (de snelheid waarmee lactaat wordt opgebouwd) te verminderen en zo de efficiëntie van een renner te verhogen. Bij wedstrijden worden Slow Release Energy producten gebruikt in de eerste 1 à 2 uur van een wedstrijd, wanneer de intensiteit vrij laag is, om spierglycogeen te behouden en de brandstofefficiëntie te herstellen."
- Robert Gorgos, BORA - Hans Grohe, Voedingsdeskundige

Wanneer u Slow Release Energy neemt, moet u streven naar ongeveer 60 g koolhydraten per uur. Deze kunnen afkomstig zijn van drankjes, repen en gels. U zou bijvoorbeeld 500 ml kunnen drinken en elk uur een reep nemen om aan 60 g koolhydraten te komen.

Bereid uw spieren voor op een evenement of wedstrijd door 90 - 120 minuten voor de start Slow Release Energy in te nemen. Zo blijven je energievoorraden gevuld wanneer je ze het meest nodig hebt.

Het gebruik van Slow Release Energy heeft ook voordelen wanneer u deelneemt aan korte en zeer intensieve oefeningen. Als je echter snel energie nodig hebt (zoals tijdens een intensieve training), moet je snel vrijkomende energieproducten nemen om een snellere energy boost te krijgen. Als u een korte, intensieve training doet, kunt u in de 90-120 minuten voorafgaand aan de training Slow Release Energy gebruiken om uw spieren te voorzien van een gestage toevoer van energie. Als je meedoet aan een wedstrijd of meeting, gebruik dan in het begin de Slow Release Energy reep en schakel in de latere fases, wanneer de intensiteit hoger is, over op energieproducten met een snelle afgifte.


Ingrediënten
abrikozen smaak:


Gedroogd fruit (abrikozen 24%, sultana's, rijstmeel, sulfieten), haver 14%, zonnebloempitten, cashewnoten, isomaltulose* 9%, haverzemelen 8%, bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerine), zonnebloemolie, Ocean Mineraal Source† (magnesiumcitraat) 1,5%, vitamine B6.

-------------------------------------------------------

 

High5 Energy Gel met langzaam vrijkomende koolhydraten:

Energy Gel met langzaam vrijkomende koolhydraten van High5 bevat langzaam verteerbare koolhydraten voor langer aanhoudende energie. Verrijkt met Ocean Mineralen voor een verkwikkende boost van magnesium en meer dan 70 mineralen en sporenelementen.


Langer aanhoudende energie voor uw sportprogramma en workouts!

Deze Energy Gel van High5 bevat isomaltulose, een langzaam verterend koolhydraat met een lage GI (glycemische index) dat u tijdens het sporten een stabiele en aanhoudende energievoorziening biedt. Dit voorkomt snelle, scherpe stijgingen van de bloedsuikerspiegel en de insulinerespons die met andere suikerhoudende producten gepaard gaat.


Nieuw Elektrolyten Complex.

Deze vloeibare energiegel is bovendien verrijkt met oceaanmineralen. Dit is High5's meest geavanceerde elektrolytencomplex, dat u voorziet van een verkwikkende magnesium boost en meer dan 70 mineralen en sporenelementen om uw elektrolyten tijdens het sporten in balans te helpen houden. HIGH5 streeft er altijd naar om natuurlijke ingrediënten te gebruiken waar mogelijk, en het kan niet natuurlijker dan mineralen uit zeewater te halen.

Ontwikkeld en getest in samenwerking met BORA - Hans Grohe.

Als onderdeel van een grondige ontwikkelingsinspanning heeft High5 de producten samen met hun partner BORA - Hans Grohe - op de proef gesteld om er zeker van te zijn dat de producten onder de zwaarste omstandigheden in de echte wereld werken.

"Ik vind het heel fijn dat de elektrolyten natuurlijk zijn. Plus, de producten smaken verfrissend."
- Lennard Kämna, BORA - Hans Grohe


Hoogtepunten van het product:

 • Met lage GI (glycemische index) door het gebruik van isomaltulose.
 • Voor langer aanhoudende energie.
 • Met natuurlijke zee mineralen voor een evenwichtige elektrolytenbalans.
 • Ontwikkeld met BORA - Hans Grohe.
 • Cafeïne vrij.
 • Met echt vruchtensap voor een licht verfrissende smaak.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • De Energy Gel met langzame afgifte van actieve bestanddelen is bedoeld om VÓÓR en TIJDENS sport/training te worden ingenomen.

 

Gelieve rekening te houden met het milieu en de natuur schoon te houden door uw lege gelpacks na gebruik weg te brengen.

Geniet van de gel als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vitamine B6 en magnesium dragen bij tot een normaal metabolisme dat energie levert. Magnesium draagt bij tot het elektrolytenevenwicht. De consumptie van levensmiddelen die isomaltulose bevatten in plaats van andere suikers, leidt tot een lagere stijging van de bloedsuikerspiegel na de consumptie ervan dan suikerhoudende levensmiddelen.


Aanwijzingen voor gebruik:

Een van de belangrijkste voordelen van Slow Release Energy is dat het langzaam energie levert aan de spieren. Om hier zoveel mogelijk voordeel uit te halen, is het belangrijk om je energietank vroeg te vullen om je spieren tijdens je sport/workout energiek te houden.

"We gebruiken Slow Release-producten in trainingen, bijvoorbeeld om VLamax (de snelheid waarmee lactaat wordt opgebouwd) te verminderen en zo de efficiëntie van een renner te verhogen. Bij wedstrijden worden Slow Release Energy producten gebruikt in de eerste 1 of 2 uur van een wedstrijd, wanneer de intensiteit vrij laag is, om spierglycogeen te behouden en de brandstofefficiëntie te herstellen."
- Robert Gorgos, BORA - Hans Grohe ,Voedingsdeskundige

Wanneer u Slow Release Energy neemt, moet u streven naar ongeveer 60 g koolhydraten per uur. Deze kunnen afkomstig zijn van drankjes, repen en gels. U zou bijvoorbeeld 500 ml kunnen drinken en elk uur een reep nemen om aan 60 g koolhydraten te komen.

Bereid uw spieren voor op een evenement of wedstrijd door 90 - 120 minuten voor de start Slow Release Energy in te nemen. Zo blijven je energievoorraden gevuld wanneer je ze het meest nodig hebt.

Het gebruik van Slow Release Energy is ook gunstig als u deelneemt aan korte en zeer intensieve oefeningen. Als je echter snel energie nodig hebt (zoals tijdens een intensieve training), moet je energieproducten met snelle afgifte gebruiken om een snellere energieboost te krijgen. Als u deelneemt aan korte oefeningen met een hoge intensiteit, kunt u in de 90-120 minuten ervoor Slow Release Energy gebruiken om uw spieren voor te laden met een constante toevoer van energie. Als u aan een evenement of wedstrijd deelneemt, gebruik dan in het begin Slow Release Energy en schakel in de latere fasen, wanneer de intensiteit hoger is, over op energieproducten met een snelle afgifte.

 

Ingrediënten Orange smaak:

Water, maltodextrine, isomaltulose* 14%, geconcentreerd vruchtensap (sinaasappel 3%), Ocean Mineral Source† (magnesiumcitraat) 1%, zuurteregelaars (natriumcitraten, citroenzuur), natuurlijke aroma's, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), vitamine B6.

-------------------------------------------------------

 

Slow Release Energy Gel Zwarte bessen

Water, maltodextrine, isomaltulose * 14%, vruchtensapconcentraat (zwarte bes 1%), oceaanminerale bron † (magnesiumcitraat) 1%, natuurlijke smaakstoffen, zuurteregelaar (natriumcitraten), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), vitamine B6 .

Slow Release Energy Gel Sinaasappel

Water, maltodextrine, isomaltulose * 14%, vruchtensapconcentraat (sinaasappel 3%), oceaanminerale bron † (magnesiumcitraat) 1%, zuurteregelaars (natriumcitraten, citroenzuur), natuurlijke smaakstoffen, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat) , Vitamine B6.

Slow Release Energy Bar bosbes en framboos

Gedroogd fruit (abrikozen, rozijnen, krenten, rijstmeel, sulfieten), haver 16%, zonnebloempitten, isomaltulose * 10%, cashewnoten, haverzemelen 8%, bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerol), vruchtensapconcentraten (framboos, bosbes) 2% , Oceaan minerale bron (magnesiumcitraat) 1,5%, zonnebloemolie, natuurlijke smaakstoffen, vitamine B6.

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bevat mogelijk sporen van noten en pinda’s.

Slow Release EnergyBar Abrikoos

Gedroogd fruit (abrikozen 24%, sultana’s, rijstmeel, sulfieten), haver 14%, zonnebloempitten, cashewnoten, isomaltulose * 9%, haverzemelen 8%, bevochtigingsmiddel (plantaardige glycerol), zonnebloemolie, oceaanmineralen (magnesiumcitraat) 1,5%, vitamine B6.

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bevat mogelijk sporen van noten en pinda’s.

Slow Release Energy Drink Zwarte bessen

Isomaltulose * 60%, gehydrolyseerd wasachtig maïszetmeel, dextrose, natuurlijke zwarte bessenaroma’s, zuurteregelaars (natriumcitraten, kaliumcitraat), oceaanminerale bron (magnesiumcitraat) 1,5%, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), zeezout, vitamine B6. Kan sporen bevatten van gluten, ei en/of melk


Slow Release EnergyDrink Citroen

Isomaltulose * 60%, gehydrolyseerd wasachtig maïszetmeel, dextrose, zuurteregelaars (natriumcitraten, kaliumcitraat), minerale bron uit de oceaan (magnesiumcitraat) 1,5%, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), zeezout, natuurlijke citroensmaakstoffen, vitamine B6. Kan sporen bevatten van gluten, ei en/of melk

* Isomaltulose is een bron van glucose en fructose

† Mineralen en sporenelementen: natrium, magnesium, kalium, calcium, chloride, mangaan, ijzer, zink, chroom, selenium, koolstof, antimoon, barium, beryllium, osmium, bismut, boor, cadmium, cesium, kobalt, koper, dysprosium, Erbium, Europium, Fluoride, Gadolinium, Gallium, Fosfor, Goud, Holmium, Silicium, Indium, Scandium, Jodium, Terbium, Iridium, Lanthaan, Lood, Rhodium, Lutetium, Kwik, Molybdeen, Tin, Neodymium, Nikkel, Niobium, Palladium, Thorium, Germanium, Platina, Praseodymium, Arseen, Rhenium, Rubidium, Lithium, Ruthenium, Samarium, Zilver, Strontium, Tantaal, Telluur, Cerium, Thallium, Thulium, Aluminium, Titanium, Wolfraam, Vanadium, Zwavel, Ytterbium, Yttrium, Hafnium, Zirkonium.

 

Tijdens de sport, is het belangrijk om gehydrateerd te blijven!

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling onder de dop is verbroken of ontbreekt.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Slow Release Energy Pack

  Slow Release Energy Pack

  € 9,95

  Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »