Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

ProFuel VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)

 • VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)
 • VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)
 • VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • SKU: X001BZEH37
 • Artikelcode: F24-060
 • EAN: 4251131100060
 • Op voorraad

VITAMINE D3 + K2 Vitamine D3 hoge dosering + Vitamine K2 MK7.
VITAMINE D3 + K2 bevat een optimale combinatie van hooggedoseerde vitamine D3 (veganistisch) en vitamine K2 MK7. De zonnevitamine D3 is een van de belangrijkste vitaminen voor onze gezondheid,

€ 27,95

Aan verlanglijst toevoegen

Koop nu - Betaal binnen 30 dagen

 • Best shop in (vegan) supplements
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Koop nu & betaal binnen 30 dagen.
 • Absolute A-Kwaliteit
Placeholder9.4

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

ProFuel VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)

 • 5.000 IE vitamine D3
 • Reële geprijsde verpakking
 • 200 mcg vitamine K2
 • Vitamine K2 in MK7-vorm
 • Hoog gedoseerd & effectief
 • Vitamine D3 veganist van korstmossen
 • 100% veganistisch
 • Made in Duitsland

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • In de ochtend
 • Avond

Dosering:
Neem elke 5 dagen een tablet VITAMIN D3 + K2 met veel vloeistof, zoals een glas water of vruchtensap.

Onze aanbeveling:
Op basis van de huidige wetgeving inzake vitamine D3 kunnen wij u geen hoger innameadvies geven dan één tablet VITAMINE D3 + K2 om de 5 dagen. Om uw exacte individuele vitamine D3-behoeften te bepalen, raden wij u daarom aan om uw vitamine D3-niveau eerst te laten bepalen door uw vertrouwde arts. De arts kan u dan een hoger vitamine D3-innameadvies op maat geven.

VITAMINE D3 + K2 Vitamine D3 hoge dosering + Vitamine K2 MK7.

VITAMINE D3 + K2 bevat een optimale combinatie van hooggedoseerde vitamine D3 (veganistisch) en vitamine K2 MK7. De zonnevitamine D3 is een van de belangrijkste vitaminen voor onze gezondheid, omdat een tekort aan vitamine D3 op onze breedtegraden wijdverbreid is. Door de moderne levensstijl krijgen we niet genoeg zonlicht op onze blote huid - daarom kan het lichaam zelf geen vitamine D3 in voldoende hoeveelheden aanmaken. VITAMINE D3 + K2 levert een waardevolle bijdrage aan een optimale toevoer van vitamine D3. De talloze taken die vitamine D3 in ons lichaam moet uitvoeren, kunnen echter alleen effectief worden uitgevoerd met een passende toevoer van vitamine K2. Daarom bevat onze VITAMIN D3 + K2 een optimaal uitgebalanceerde dosering van vitamine K2, in de hoogwaardige MK7-vorm.

Eén tablet VITAMIN D3 + K2 bevat 5.000 internationale eenheden (IE) vitamine D3 in hoge dosering in combinatie met 200 mcg vitamine K2 MK7. Dankzij het depot-effect wordt u optimaal voorzien van één tablet VITAMIN D3 + K2 gedurende 5 dagen, wat overeenkomt met een dagelijkse dosis van 1000 IE vitamine D3 en 40 mcg vitamine K2 MK7.

De zonnevitamine D3 - voorspelbaar tekort.

Vitamine D3, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd door de UVB-straling van de zon. Om het lichaam zelf vitamine D3 te kunnen produceren, moet de naakte huid direct worden blootgesteld aan de zon. De zon moet minstens onder een hoek van 45° aan de hemel staan, anders is de UVB-straling te zwak om het lichaam in staat te stellen vitamine D3 te produceren. Op onze breedtegraden, vooral in de donkere helft van het jaar, is het daarom bijna onmogelijk voor het lichaam om voldoende vitamine D3 door de huid te produceren.

Zelfs in de zomer is de lichaamseigen vitamine D3-productie vaak beperkt: Kleding, schaduw, glas (kantoor, auto) en vooral zonnebrandcrème blokkeren UVB-stralen en voorkomen zo dat de huid vitamine D3 produceert. De German Nutrition Society (DGE) heeft vastgesteld dat ongeveer 1/3 van de bevolking de absolute ondergrens van vitamine D3 in het bloed niet bereikt en dus duidelijk een vitamine D3-tekort heeft.

Onze VITAMIN D3 + K2 bevat 5.000 IE vitamine D3 per tablet en levert daarmee een waardevolle bijdrage aan een goede vitamine D3-voorziening.

Vitamine D3 - effect en functie in het lichaam.

Vitamine D3 is geen vitamine in de klassieke zin, maar functioneert in feite in het lichaam als prohormoon - de term vitamine D3 is echter uit de geschiedenis gebleven. Vitamine D3 is nodig in bijna alle gebieden van het menselijk lichaam. De meest bekende taak van vitamine D3 is het controleren van de opname van calcium uit voedsel. Daarnaast zijn er nog vele andere processen in het lichaam waarbij vitamine D3 een belangrijke rol speelt. Te beginnen met het immuunsysteem en het cardiovasculaire systeem, via het effect op de zenuwen, de hersenen en het DNA, tot de minerale stofwisseling - vitamine D3 speelt overal een doorslaggevende rol.

Enkele jaren geleden ontdekte de wetenschap cellen in het hele lichaam (bijv. hart, longen, hersenen, spieren, enz.) die vitamine D3-receptoren hebben. Het is ook bekend dat een cel slechts bepaalde receptoren heeft, ook al zijn ze in principe nodig. Daarom is het nu bewezen dat vitamine D3 veel belangrijker is voor ons hele lichaam dan eerder gedacht. Daarom is een voldoende toevoer van vitamine D3 des te belangrijker.

Vitamine D3 effect - vitamine D3 tekort compenseren met vitamine D3 K2 van ProFuel (hoge dosis en veganistisch)

Vitamine K2 MK7 - de perfecte partner voor vitamine D3.

Vitamine K2 is de laatste jaren meer en meer in de belangstelling komen te staan door nieuwe onderzoeken naar het calciummetabolisme. Gebleken is dat vitamine D3 het calciummetabolisme niet alleen aankan, maar afhankelijk is van de hulp van vitamine K2. Eenvoudig gezegd regelt vitamine D3 de opname van calcium uit de voeding, terwijl vitamine K2 er op zijn beurt voor zorgt dat het calcium optimaal in het lichaam wordt getransporteerd en op de juiste plaatsen wordt opgenomen. De optimaal uitgebalanceerde combinatie van 5.000 IE vitamine D3 en 200 mcg vitamine K2 vormt samen met een voldoende toevoer van calcium de basis voor een goede gezondheid van de botten en de tanden.

Vitamine K is verkrijgbaar in verschillende vormen, die het lichaam in verschillende mate kan opnemen en gebruiken. Voor onze VITAMIN D3 + K2 gebruiken we vitamine K2 in de MK7-vorm, die de beste vorm is om te worden geabsorbeerd. De vitamine K2 MK7-vorm loopt ook duidelijk voorop wat betreft de biologische activiteit in het lichaam en heeft de langste werkingsduur met een halfwaardetijd van 72 uur.

Vitamine D3 veganistisch - van korstmossen in plaats van lanoline.

Goedkope vitamine D3 is niet veganistisch, maar komt uit grondstoffen van dierlijke oorsprong. Als bijproduct van de productie van schapenwol wordt vitamine D3 goedkoop uit lanoline (wolvet) verkregen. Lanoline is een afscheiding van de talgklieren van schapen, die wordt verkregen tijdens het wassen van geschoren schapenwol. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, leidt het fokken van wolschaapjes ook tot dierenleed, want zodra de wol bij oudere schapen niet meer snel genoeg teruggroeit, worden de dieren geslacht en dus "gebruikt".

Voor ons is conventionele vitamine D3 uit lanoline dus uit den boze. In plaats daarvan gebruiken we een innovatieve vitamine D3-grondstof, die wordt verkregen uit natuurlijk groeiende korstmossen. Vitamine D3, veganistisch verkregen, is als natuurlijk product vele malen duurder dan dierlijke vitamine D3. Om deze hoge toeslag te compenseren, hebben we besloten om een pot van 120 tabletten te produceren en kunnen we daarom onze hoogwaardige VITAMIN D3 + K2 tegen een eerlijke prijs aanbieden.

 • Hoge dosering & effectief
 • Gecoördineerde combinatie van D3 & K2
 • Vitamine D3 veganist van korstmossen
 • Reële geprijsde verpakking
 • 100% veganistisch, Made in Duitsland

 

VITAMINE D3 + K2 | Vitamine D3 hoge dosering + Vitamine K2 MK7 | Ingrediënten:
Microkristallijne cellulose gevuld, menaquinone-7, cholecalciferol.Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)

  VITAMIN D3 + K2 100% veganistisch (180 tabletten)

  € 27,95

  Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »