Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

(Veganistische) slaapmiddelen (nachtrust) melatonine (8)

Melatonine. Het speelt een rol in het slaap-waakritme van ons lichaam. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden als het donker wordt.

Filters

(Veganistische) slaapmiddelen (nachtrust) melatonine

Melatonine is een hormoon.

Het speelt een rol in het slaap-waakritme van ons lichaam. Het zorgt ervoor dat we slaperig worden als het donker wordt en wordt gebruikt bij verschillende vormen van slapeloosheid. Dit hormoon wordt geproduceerd door een klier in je hersenen. Melatonine speelt een onmisbare rol bij het reguleren van je biologische klok

Lig je ’s nachts vaak naar het plafond te staren? Slecht slapen kan veel oorzaken hebben. In deze gevallen kan melatonine uitkomst bieden. Gebruikt u melatonine tegen jetlag? Gebruik dit middel zolang u klachten van jetlag heeft. Dit is meestal 2 tot 5 dagen na aankomst.

Bent u zwanger? Of wilt u zwanger worden? Vraag aan uw arts of apotheker of u dit medicijn mag gebruiken.
Geeft u borstvoeding? Dit medicijn komt in de moedermelk. Het is niet zeker of dit medicijn veilig is voor de baby. Vraag aan uw arts of apotheker of u dit medicijn mag gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »