Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

(Veganistische) Voedingsstoffen EPA, DHA. (3)

Bijvoorbeeld Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding. Deze voedingsstoffen zijn de brandstof voor het lichaam dat zonder deze energie niet kan functioneren. Onze Voedingsstoffen zijn 100% Plantaardig en van

(Veganistische) Voedingsstoffen EPA, DHA.

Voedingsstoffen

Eiwitten, vetten en koolhydraten worden wel macrovoedingsstoffen of macronutriënten genoemd. Het lichaam heeft er vrij veel van nodig: de hoeveelheden eiwitten, vet en koolhydraten worden dan ook gemeten in grammen. Deze voedingsstoffen zijn de brandstof voor het lichaam dat zonder deze energie niet kan functioneren.

Bijvoorbeeld Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding.

Hart en vaatziektes

Uit onderzoek blijkt dat het eten van een portie vis per week samenhangt met een lagere kans op sterfte aan hartziekten. Dit wordt ondersteund door onderzoek naar supplementen met visvetzuren, waaruit blijkt dat een inname van 1 gram per dag van EPA en DHA het risico op sterfte aan hartziekten verkleint met ongeveer 10% bij personen met (een hoog risico op) hart- en vaatziekten.

Uit onderzoek met supplementen blijkt dat Omega 3 onder andere ook kan helpen bij verhoogde bloeddruk, Zwangerschap en borstvoeding, Gedragsstoornissen, depressie en dementie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »