Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

XXL Women's Fat Metabolic Support - 120 veggiecaps

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • Artikelcode: F24-050
 • EAN: 8719881021050
 • Op voorraad

Voor iedereen die een calorie-beperkend dieet volgt en aan zijn of haar droomfysiek werkt is er Women's Fat Metabolic Support.

€34,95 € 27,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
 • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

XXL Women's Fat Metabolic Support - 120 veggiecaps

 

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • Bij een maaltijd.

 

Bereiding:

Neem tweemaal daags 1 capsule bij de maaltijd. Neem nooit meer dan 4 capsules per dag.

Women's Fat Metabolic Support

Voor iedereen die een calorie-beperkend dieet volgt en aan zijn of haar droomfysiek werkt is er Women's Fat Metabolic Support. Women's Fat Metabolic Support is samengesteld door professionals, zodat je zeker weet dat je de meest optimale verhouding aan werkzame stoffen binnenkrijgt.

 

Krachtige ingrediënten

Naast ingrediënten als capsicum fruit extract, acai fruit extract en groene thee extract bevat 1 capsule Women’s Fat Metabolic Support ook 50 mg cafeïne. Met Women’s Fat Metabolic Support hou je jouw actieve en sportieve levensstijl dus gemakkelijk vol.


Women's Fat Metabolic Support bevat een hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken of ontbreekt.

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing:

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

 

Specificaties

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Women's Fat Metabolic Support - 120 veggiecaps

  Women's Fat Metabolic Support - 120 veggiecaps

  34,95 € 27,95

  Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
  (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies