Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Betaalmethoden

 

iDeal:

U betaalt via uw eigen, vertrouwde, online betalingssysteem. De betaling wordt direct verwerkt. U betaalt hiervoor geen administratie kosten.
---------------------------------------------------------

Credit Card: 

U betaalt uw bestelling via Visa, Maestro of Master Card. De bestelling wordt direct verwerkt. U betaalt hiervoor geen administratie kosten
---------------------------------------------------------

PayPal:

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat je alleen de inloggevens van je rekening nodig hebt. U betaalt hiervoor slechts 0,95 cent administratiekosten.
--------------------------------------------------------

Klarna, Shop nu en betaal later.

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App 


Klarna, betaal in 3 delen.

Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.


Klarna betaal nu met online bankoverschrijving.

Je hebt geen nieuwe accounts nodig. Kies je land en selecteer jouw bank. De volgende keer dat je “Betaal nu” gebruikt is jouw bank automatisch voorgeselecteerd.
Dit is een directe en beveiligde verbinding met jouw bank. Meld je aan met je vertrouwde inloggegevens voor internetbankieren. Selecteer jouw bankrekening waarmee je wil betalen. Vervolgens vul je de bevestigingscode in en klik je op volgende. Elke bevestigingscode kan slechts één keer worden gebruikt, en om veiligheidsredenen kun je de code geen tweede keer invoeren.

-----------------------------------------------------------

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België, die zowel voor online als offline betalingen wordt gebruikt. 

Bancontact wordt door vrijwel alle Belgische banken ondersteund en is bij een groot aantal winkels en webshops geaccepteerd. De betaalmethode staat bekend om zijn betrouwbaarheid en snelheid. Dankzij de integratie met mobiele technologie kunnen gebruikers ook via hun smartphone betalen, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de moderne betalingsmogelijkheden die Bancontact biedt.

-------------------------------------------------------------

Belfius

Belfius is een toonaangevende bank in België die diverse betaalmethoden aanbiedt aan haar klanten. Als een van de grootste en meest vertrouwde financiële instellingen van het land, biedt Belfius zowel particuliere als zakelijke bankdiensten aan. De betaalmethoden van Belfius zijn ontworpen om het betalingsverkeer soepel, veilig en gebruiksvriendelijk te maken.

--------------------------------------------------------------

KBC

KBC is een prominente bank in België die een breed scala aan betaalmethoden aanbiedt om aan de diverse behoeften van haar klanten te voldoen. Als een belangrijke speler in de Belgische financiële sector, richt KBC zich op zowel particuliere als zakelijke klanten, met een sterke nadruk op innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies