Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Vloeibaar magnesium liquid chalk (2)

Vloeibare magnesium is een handig en effectief hulpmiddel voor sporters en klimmers die streven naar betere prestaties en een verbeterde grip tijdens hun activiteiten.

Filters

Vloeibaar magnesium liquid chalk
 
Vloeibare magnesium is een handig en effectief hulpmiddel voor sporters en klimmers die streven naar betere prestaties en een verbeterde grip tijdens hun activiteiten. Magnesium staat bekend om zijn vermogen om transpiratie op de huid te absorberen en helpt zo om de handen droog te houden en de grip te verbeteren, wat vooral belangrijk is tijdens intensieve workouts en klimsessies.

Door vloeibare magnesium rechtstreeks op de handen aan te brengen, creëer je een dunne laag die helpt bij het absorberen van zweet en vocht, waardoor je handen droog blijven en je een betere grip hebt op sportuitrusting, klimgrepen of andere oppervlakken. Dit kan helpen om het risico op uitglijden of vallen te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten tijdens je trainingen en klimtochten.

Daarnaast kan vloeibare magnesium ook helpen om blaren en eeltvorming te verminderen, wat vaak voorkomt bij intensieve handactiviteiten zoals klimmen. Door een beschermende laag te creëren en de wrijving te verminderen, kan vloeibare magnesium helpen om je handen comfortabeler te houden en het risico op blessures te verminderen.

Vloeibare magnesium is gemakkelijk aan te brengen en snel droog, waardoor het een handige keuze is voor gebruik tijdens het sporten en klimmen. Met zijn vermogen om de grip te verbeteren en handcomfort te bevorderen, kan vloeibare magnesium een waardevolle toevoeging zijn aan de uitrusting van elke sporter of klimmer die streeft naar optimale prestaties en veiligheid.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies