Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

6 tips om elke dag meer water te drinken

6 tips om elke dag meer water te drinken

We weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Toch vinden veel mensen het moeilijk om aan hun dagelijkse vochtbehoefte te voldoen met water. Bovendien grijpen veel mensen naar gezoete limonade, cola of andere suikerhoudende frisdranken om iets met smaak te drinken en zo aan hun vochtbehoefte te voldoen.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en daarom is water van levensbelang voor ons organisme. Water is betrokken bij een aantal lichaamsfuncties en zorgt ervoor dat voedingsstoffen worden getransporteerd en onze stofwisseling wordt geactiveerd.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Toch vinden veel mensen het moeilijk om aan hun dagelijkse vochtbehoefte te voldoen met water. Bovendien nemen veel mensen hun toevlucht tot gezoete limonade, cola of andere suikerhoudende frisdranken om iets met smaak te drinken en zo aan hun vochtbehoefte te voldoen. We krijgen echter veel suiker en calorieën binnen via frisdrank, wat weer kan leiden tot gezondheidsproblemen.

Waarom je meer water moet drinken:

Concentratie en prestaties
Je concentratie en prestaties nemen af als je niet genoeg drinkt. Vooral in de stressvolle tijden van vandaag is het makkelijk om te vergeten om te drinken. Het is echter belangrijk om gehydrateerd te blijven om je concentratie en prestaties op peil te houden en vermoeidheid te voorkomen.


Regelmatig drinken voorkomt uitputting, vermoeidheid en gebrek aan concentratie
Drink dus meer en verhoog je fysieke en mentale prestaties, zowel in sport als op het werk!

Mooiere huid
Je lichaam en je cellen hebben water nodig. Water stimuleert je stofwisseling en zorgt ervoor dat je huid er jonger uitziet.

Water ontgift
Voldoende water helpt je om je nieren te ondersteunen en schadelijke stoffen en zuren uit te scheiden in je urine.
Gifstoffen worden zo uit het lichaam "gespoeld".


Betere spijsvertering

Regelmatige vochtinname is belangrijk voor je spijsvertering en helpt constipatie voorkomen.


Vermijd hoofdpijn en duizeligheid

Als je te weinig drinkt, kan dit ook leiden tot hoofdpijn en duizeligheid door uitdroging.


Hoe kun je meer drinken?

We hebben wat tips op een rijtje gezet om je te helpen je lichaam te hydrateren.


Tip 1:
Begin je dag met een glas water
Omdat we 's nachts ook vocht verliezen, moet je 's ochtends als eerste een of twee glazen water drinken. Dit geeft je stofwisseling een extra boost.


Tip 2: Zorg dat je water bij de hand hebt
Houd altijd een fles water of een kan bij de hand. Of je nu thuis bent of op kantoor.


Tip 3: Drink een glas water voor en na elke maaltijd
Combineer je vochtinname met je maaltijden. Water helpt je te vullen voor de maaltijd, zodat je je sneller vol voelt tijdens het eten.


Tip 4: Neem onderweg water mee
Neem altijd een flesje water mee als je onderweg bent. Onze 3g BOLERO sachets passen in elke kleine tas en geven smaak aan je water.


Tip 5: Gebruik apps
Ondanks je goede voornemens is het makkelijk om te vergeten genoeg te drinken. Stel herinneringen in op je smartphone of download geschikte apps om je eraan te herinneren om te drinken.


Tip 6: Voeg smaak toe aan je water
Op zoek naar een alternatief voor suikerhoudende dranken? Bij Bolero en Instick bieden we suikervrije dranken in meer dan genoeg smaken. Bolero en Instick is jouw drankje zonder suiker. Als je Bolero en Instick nog niet kent, kun je hier onze mixpakketten vinden. Er is voor ieder wat wils. Onze grote variëteit maakt drinken makkelijker en je zult merken dat onze drankjes je helpen meer te drinken omdat je er geen genoeg van kunt krijgen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies