Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Peak Peformance (15)

Filters

Peak Peformance

Innovatieve en hoogwaardige sportvoeding van PEAK.

Peak is een gevestigd merk en fabrikant op het gebied van sportvoeding sinds 2003. In de Engelse taal betekent Peak "piek" en dat is precies wat wij beweren. Wij willen wedstrijdsporters, maar ook ambitieuze recreatieve sporters en voedingsbewuste mensen de best mogelijke ondersteuning bieden bij sport en de uitdagingen van het dagelijks leven. Ons doel is onze klanten in staat te stellen hun persoonlijke topprestaties in alle levenssituaties te bereiken en hun sportieve doelstellingen te ondersteunen met niets minder dan het best mogelijke.

Een voorsprong door kwaliteit en kennis.

De uitgebreide knowhow van Peak op het gebied van sportsupplementen heeft in de loop der tijd geresulteerd in complexe producten voor alle trainingsdoeleinden. Als ontwikkelaar, fabrikant en distributeur van hoogwaardige voedingssupplementen kan Peak terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring. Deze kennis wordt reeds consequent toegepast bij de ontwikkeling en verdere ontwikkeling van producten. Er wordt altijd rekening gehouden met de meest recente wetenschappelijke bevindingen, maar deze worden ook kritisch tegen het licht gehouden.
Peak gebruikt alleen hoogwaardige grondstoffen van geselecteerde leveranciers. Zorgvuldige controle en klachten, zelfs in het geval van minimale afwijkingen van de norm, garanderen dat de goederen altijd van de hoogste kwaliteit zijn. De grondstoffen worden met de grootste zorg verwerkt in onze eigen productie. Alleen onze eigen productie garandeert dat aan de strenge kwaliteitsnormen van Peak Performance Products wordt voldaan.
Het team van deskundigen van onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling doet voortdurend onderzoek op het gebied van voeding en sportvoeding en evalueert relevante wetenschappelijke studies, waarmee ook rekening wordt gehouden bij het ontwerpen van nieuwe producten, smaken en innovaties.
Alle Peak-producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in overeenstemming met HACCP, GMP, GLP, GSP en zijn 100% vrij van dopingstoffen.

Onze waarden en filosofie.

Onze missie is onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden met een productgamma waarbij wij 100% achter elk product en de doeltreffendheid ervan staan. Blijvende tevredenheid is de kern van wat wij nastreven en persoonlijk contact met onze klanten is belangrijk voor ons.
Individuele feedback, meningen en opbouwende kritiek van onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en wij verwelkomen elk stukje feedback omdat het ons zelf tevreden stelt in het geval van klanttevredenheid en een mogelijkheid voor directe verbetering in het geval van kritiek.
Omdat Peak staat voor producten van topkwaliteit, wordt bijzondere aandacht besteed aan de uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze supplementen. Tegelijkertijd moet ons productassortiment van hoge kwaliteit altijd worden aangeboden tegen een eerlijke prijs en een optimale prijs-prestatieverhouding. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij nieuwe innovaties snel op de markt brengen en onze klanten steeds de meest geavanceerde en beste producten aanbieden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies