Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Smartshake (5)

Filters

Smartshake

Laten we helemaal teruggaan naar 2008. Op een heldere Zweedse ochtend pakte de oprichter van Smartshake, Mikael Bergström, een shaker, vulde die met melk en eiwitpoeder en liep naar zijn auto.

Als druk bezet man was hij gewend haast te hebben en op sommige dagen was er gewoon geen tijd voor meer dan een vloeibaar ontbijt. Toen hij tijdens het rijden zijn beker begon te schudden, vloog het deksel eraf en zat hij onder de eiwitslurry. Niet de beste manier om je dag te beginnen, maar dit verhaal heeft een ander einde.

Gelukkig voor ons ruimde Mikael niet zomaar op en ging hij verder met zijn dag. Hij begon na te denken. Als dit hem is overkomen, moet het vele anderen zijn overkomen. Hij bedacht een nieuw soort lekvrije shakers, gemaakt van hoogwaardige materialen. Vervolgens voegde hij revolutionaire functies toe, zoals opbergvakken die kunnen worden bevestigd om een einde te maken aan het slordige mixen van drankjes in verschillende plastic zakjes. En toen was Smartshake geboren. Op de oude shaker met het waardeloze deksel. Bedankt voor de inspiratie!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies