Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Tactical Foodpack (25)

Filters

Tactical Foodpack

Het idee van onze maaltijden vindt zijn oorsprong in de vraag van militaire speciale eenheden naar lichte maaltijden met een hoge voedingswaarde, zonder de goede smaak van het voedsel te vergeten. Een belangrijke factor is ook de lange houdbaarheid van de voedselpakketten. Daarom hebben we een productlijn gecreëerd die lang houdbaar is, maar waaraan geen conserveringsmiddelen, smaakversterkers of regelaars zijn toegevoegd, alles is natuurlijk en van Estse oorsprong. Je moet heet water over het voedsel gieten, even wachten en dan direct uit de verpakking genieten van een goede smaak.

Onze producten zijn gecreëerd en goedgekeurd door de special forces zelf, waarbij de eisen en wensen van verschillende landen in één product zijn verenigd, zowel wat betreft de verpakking als de inhoud. Bij het samenstellen van de menu's hebben we rekening gehouden met de hoge energiebehoefte van de consument en een zo handig mogelijk gebruik. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse grondstoffen en bij de bereiding worden de hoogste kwaliteitsnormen aangehouden. Al onze producten kunnen ook worden geconsumeerd na eenvoudige toevoeging van koud water, omdat het onder bepaalde omstandigheden niet altijd mogelijk is water te verwarmen. Dit maakt ons product ideaal voor alpinisten, wandelaars en natuurlijk voor militair gebruik. Omdat Tactical Foodpack wordt gemaakt door mensen die in hun dagelijks leven actief zijn in moeilijke omstandigheden, zijn wij er zeker van dat onze voeding aan de hoogste eisen voldoet.

Voor onze producten verwijzen wij naar de special forces regel: "Dont f... with food!".

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies