Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

ProFuel CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)

 • CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)
 • CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)
 • CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • SKU: X000WA2LZD
 • Artikelcode: F24-Z-CAMG70
 • EAN: 4251131100091
 • Op voorraad

CALCIUM MAGNESIUM 70+ natuurlijk calcium- en magnesiumcitraat.
Onze CALCIUM MAGNESIUM 70+ is een hoogwaardig mineraalsupplement met natuurlijk calcium uit rode algen en biobeschikbaar magnesiumcitraat (hoog gedoseerd).

€ 14,95

Aan verlanglijst toevoegen

Koop nu - Betaal binnen 30 dagen

 • Best shop in (vegan) supplements
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Koop nu & betaal binnen 30 dagen.
 • Absolute A-Kwaliteit
Placeholder9.4

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

ProFuel CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)

 • Natuurlijk calcium uit rode algen
 • Zonder toevoegingen
 • Biologisch Magnesiumcitraat
 • Pakket voor 1 maand
 • Optimale 2:1 verhouding
 • +70 Sporenelementen
 • 100% veganistisch
 • Made in Duitsland

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • In de ochtend
 • Lunchtijd
 • Avond

Dosering:
Neem 2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd, met veel vloeistof (bijv. 1 glas water of een aminodrankje).

Onze aanbeveling
Tijdens een dieet moet u zeker CALCIUM MAGNESIUM 70+ nemen om de verminderde inname van mineralen in het dieet (door minder voedsel) te compenseren. Wij raden u ook aan om CALCIUM MAGNESIUM 70+ continue te nemen en niet alleen in fases. Uw lichaam kan dan direct gebruik maken van de aangevoerde mineralen en deze opslaan in uw botten en tanden. Op deze manier loopt u niet het risico om een tekort te ontwikkelen, wat er dan weer toe zou leiden dat uw lichaam calcium en magnesium uit de botten loslaat.

CALCIUM MAGNESIUM 70+ natuurlijk calcium- en magnesiumcitraat.

Onze CALCIUM MAGNESIUM 70+ is een hoogwaardig mineraalsupplement met natuurlijk calcium uit rode algen en biologisch magnesiumcitraat (hoge dosering). Als plantaardige calciumleverancier bevat roodalgencalcium van nature meer dan 70 andere mineralen en sporenelementen. Het calcium-magnesiumcomplex dekt de dagelijkse behoefte aan calcium en magnesium volledig en levert zo een waardevolle bijdrage aan sterke botten, een optimale spierfunctie en een evenwichtig zuur-base-evenwicht.

De dagelijkse portie CALCIUM MAGNESIUM 70+ bestaat uit 4 capsules en bevat 800 mg natuurlijk calcium en 400 mg magnesium in de vorm van magnesiumcitraat. De 2:1 verhouding van calcium en magnesium verhindert de eenzijdige opname van een mineraal - zo is de elektrolytenbalans in het lichaam met betrekking tot calcium en magnesium altijd in evenwicht.

Optimale calciumvoorziening - natuurlijk calcium uit rode algen.

Het lichaam heeft niet alleen calcium nodig voor de opbouw en het onderhoud van gezonde botten, maar ook voor vele andere functies. Calcium is een belangrijke bouwsteen voor diverse enzymen en bloedstolling. Als elektrolyt is calcium op zijn beurt weer nodig voor spiercontractie en een normaal hartritme. Regelmatige lichaamsbeweging verhoogt ook de dagelijkse calciumbehoefte - vooral door het verhoogde calciumverlies door lichaamszweet. Sporters moeten daarom in totaal tussen 1.200 mg en 1.500 mg calcium via de voeding en supplementen innemen.

Voor onze CALCIUM MAGNESIUM 70+ gebruiken we een natuurlijk calcium uit rode algen. De rode algen absorberen tijdens hun groeifase natuurlijk calcium, magnesium en meer dan 70 andere mineralen en sporenelementen uit zeewater. Door de opslag van calcium vormen de roodalgen een skeletstructuur, maken ze zich los van de jonge roodalgen en zinken ze naar de zeebodem. Daar worden de calcium roodalgen duurzaam geoogst en voorzichtig verwerkt. Door deze natuurlijke, plantaardige oorsprong kan het lichaam het calcium bijzonder gemakkelijk absorberen en gebruiken. In tegenstelling tot mineraal geproduceerd calcium (uit kalksteen) bevat roodalgencalcium ook andere waardevolle sporenelementen.

Magnesium in hoge doses: Magnesiumcitraat voor een vitaal lichaam.
Onze CALCIUM MAGNESIUM 70+ bevat magnesium als tweede mineraal - in hoge doseringen in de vorm van hoogwaardig magnesiumcitraat. U zult snel merken hoe belangrijk magnesium is voor een gezond en efficiënt lichaam als u te weinig magnesium inneemt: Een magnesiumtekort tijdens het sporten leidt tot zeer onaangename spierkrampen, vooral in de kuiten. Het lichaam heeft magnesium nodig als elektrolyt om het transport van voedingsstoffen te regelen en om ATP - de brandstof voor de spiercellen - te activeren.

Het effect van magnesiumtekort op de spierfunctie (krampen) is bekend. Wat veel mensen echter niet weten is dat magnesium ook essentieel is voor de opbouw en het behoud van gezonde tanden en botten. Ongeveer 60% van het magnesium zit in de botten, nog eens 39% in de spieren en organen en slechts 1% in het bloed. De botten fungeren als een magnesiumopslag voor het lichaam: als er een magnesiumtekort is, geeft het lichaam opgeslagen magnesium vrij uit de botten - een hardnekkig magnesiumtekort heeft dus een negatief effect op de gezondheid van de botten.

Calcium en magnesium in een optimale 2:1 verhouding.

De mineralen calcium en magnesium zorgen voor tal van vitale functies in het lichaam, zoals spiercontrole, hand in hand. De calcium- en magnesiumconcentraties moeten altijd in een optimale verhouding tot elkaar staan. Een verhoogde calciumconcentratie in de spieren leidt bijvoorbeeld tot spanning en krampen. De aanvoer van calcium en magnesium moet daarom altijd in een verhouding van 2:1 zijn, zodat de aanvoer van mineralen altijd overeenkomt met de werkelijke behoefte.

Door het zweet verliezen we beide mineralen ook in een 2:1 verhouding. Mensen die actief zijn in de sport moeten er dus voor zorgen dat ze hun extra calcium- en magnesiumbehoefte zo goed mogelijk dekken, anders lost het lichaam calcium en magnesium uit de botten op. Mineralen dienen ook om het zuur-base-evenwicht in het lichaam in balans te brengen. Regelmatige spiertraining, stress of een koolhydraatarm dieet met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten zijn typische factoren voor de zuurvorming in het lichaam, die in evenwicht moet worden gehouden door mineralen.

Onze CALCIUM MAGNESUM 70+ bevat 800 mg calcium en 400 mg magnesium en voorziet zo het lichaam optimaal van deze essentiële mineralen.

Premium calcium-magnesiumcomplex: natuurlijk calcium- en magnesiumcitraat.

Voor ons CALCIUM MAGNESIUM 70+-complex vertrouwen we uitsluitend op hoogwaardige grondstoffen: in plaats van goedkoop calciumcarbonaat (uit kalksteen) gebruiken we roodalgencalcium, een zuiver plantaardige bron van calcium. Deze hoogwaardige grondstof is niet alleen rijk aan biologisch calcium, maar bevat van nature ook meer dan 70 sporenelementen en ultra sporenelementen. Bij magnesiumcitraat bevat CALCIUM MAGNESIUM 70+ ook een magnesiumgrondstof met een hoge biologische beschikbaarheid.

Beide mineralen zijn hoog gedoseerd en dekken dus 100% van de dagelijkse calcium- en 108% van de dagelijkse magnesiumbehoefte. De calcium-magnesiumcapsules worden in Duitsland vervaardigd en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen zoals magnesiumzouten of siliciumdioxide. De capsuleschelp is ook puur plantaardig - onze CALCIUM MAGNEISUM 70+ is natuurlijk 100% veganistisch.

 • Natuurlijk calcium uit rode algen
 • Hoogwaardig magnesiumcitraat
 • Optimale 2:1 verhouding
 • Zonder toevoegingen
 • 100% veganistisch, Made in Duitsland

 

CALCIUM MAGNESIUM 70+ | Natuurlijk Calcium & Magnesium Complex | Ingrediënten:
Magnesiumcitraat, roodalgenpoeder (Lithothamniumkoralloïden), capsuleschelphydroxypropylmethylcellulose, rijstextract.

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)

  CALCIUM & MAGNESIUM +70 sporenelementen (120 capsules)

  € 14,95

  Fast24 supplements 9.4 / 10 - 66 Reviews @ webwinkelkeur
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »