Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

ProFuel L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)

 • L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)
 • L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)
 • L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)

1-2 weken

 • Niet op voorraad

L-CARNITIN capsules zijn een hoogwaardig voedingssupplement met 100% Carnipure®, 's werelds zuiverste L-Carnitine. Het aminozuur L-Carnitine heeft een belangrijke functie bij de vetverbranding in het lichaam en is daarom perfect geschikt voor vetverbrandi

€ 16,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

 • Snelle Levering!
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
 • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

ProFuel L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)

 • Premium L-Carnitine
 • 100% Carnipure
 • Hoge dosering 2000 mg L-Carnitine
 • Hoogste kwaliteit & zuiverheid
 • 100 capsules
 • Zonder toevoegingen
 • Made in Duitsland
 • 100% veganistisch

Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • In de ochtend
 • Lunchtijd
 • Voor de training

Dosering:
Neem dagelijks 4 capsules L-CARNITIN op een lege maag met veel vloeistof, bijvoorbeeld 1 glas water of een aminodrank. Op trainingsdagen kunt u de L-CARNITIN-capsules het beste ongeveer 30 minuten voor de training innemen.

Onze aanbeveling:
Om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van L-CARNITIN voor het optimaliseren van de vetstofwisseling, dient u L-CARNITIN over een periode van enkele weken te nemen. L-CARNITIN werkt het beste voor de vetreductie als u het combineert met een caloriearm dieet met vastenfases (Intermittent Fasting).

L-CARNITIN-capsules - 100% Carnipure.

L-CARNITIN capsules zijn een hoogwaardig voedingssupplement met 100% Carnipure, 's werelds zuiverste L-Carnitine. Het aminozuur L-Carnitine heeft een belangrijke functie bij de vetverbranding in het lichaam en is daarom perfect geschikt voor vetverbranding. In een overwegend plantaardig dieet is de aanvoer van L-Carnitine via de voeding eveneens sterk beperkt, met 2.000 mg per dag zorgt L-CARNITIN voor een optimale aanvoer van hoogwaardige L-Carnitine.

Een capsule L-CARNITIN bevat 750 mg hoogwaardig L-Carnitinetartraat met een hoog L-Carnitinegehalte van 500 mg. De dagelijkse dosis L-CARNITIN bestaat uit 4 capsules en levert dus 2.000 mg zuivere L-Carnitine. De L-Carnitine capsules zijn gebaseerd op de hoogwaardige grondstof Carnipure en zijn 100% veganistisch.

L-Carnitine - taken in het lichaam.

Als aminozuur speelt L-Carnitine een essentiële rol in het energiemetabolisme van vetzuren: Enerzijds is L-Carnitine verantwoordelijk voor het transport van vrije vetzuren naar de mitochondriën - de "celcentrales" waarin de vetzuren worden "verbrand" om energie te produceren. Anderzijds is L-Carnitine ook noodzakelijk voor de verwijdering van zure metabole afvalstoffen (metabolieten) uit de mitochondriën.

Een hogere energieconversie, zoals het geval is bij duur- en krachttraining, resulteert ook in een verhoogde hoeveelheid metabolische afvalstoffen, die effectief moeten worden verwijderd door L-Carnitine om de cellen te beschermen. Bovendien zorgt L-Carnitine voor een vermindering van de microscheurtjes in de spieren, die worden veroorzaakt door intensieve training.

Alleen dierlijke producten, met name rundvlees, kunnen echter worden beschouwd als natuurlijke bronnen van L-Carnitine, omdat ze aanzienlijke hoeveelheden L-Carnitine bevatten. Plantaardige voedingsmiddelen bevatten echter vrijwel geen L-Carnitine - een voedingssupplement met L-Carnitine compenseert dit tekort optimaal.

L-Carnitine - gewicht verliezen & vetreductie dieet.

Door de belangrijke functie van L-Carnitine in de vetverbranding is L-Carnitine een populair voedingssupplement voor het verliezen van gewicht of in een vetverliesdieet. Een optimale toevoer van hoogwaardige L-Carnitine zorgt voor een efficiënt transport van vrije vetzuren naar de mitochondriën, waar ze uiteindelijk worden verbrand. Op deze manier draagt L-Carnitine bij aan een efficiënte vetreductie als dieethulp.

L-carnitine zorgt er ook voor dat het lichaam altijd voldoende energie beschikbaar heeft. Vooral bij een strikt vetverliesdieet voelt men zich vaak zwak en uitgeput, omdat het lichaam door het vetverbrandingsproces niet evenveel energie kan leveren als bij een normaal dieet.

Door het optimaliseren van het vetverbrandingsproces geeft L-Carnitine u de nodige energie om een intensieve training uit te voeren om uw opgebouwde spieren te onderhouden, zelfs in een vetverbrandingsdieet.

L-Carnitine in veganistische voeding.

L-Carnitine wordt slechts in zeer kleine hoeveelheden in plantaardige voedingsmiddelen aangetroffen. Terwijl L-Carnitine overvloedig aanwezig is in rundvlees met ongeveer 135 mg L-Carnitine per 100 gram, zijn alleen sporen van L-Carnitine van minder dan een milligram te vinden in groenten, granen, fruit en noten. Alleen champignons hebben een aanzienlijke hoeveelheid L-Carnitine met ongeveer 2 tot 12 milligram.

Bij een overwegend veganistisch dieet is het lichaam vooral afhankelijk van het lichaamseigen vermogen om L-Carnitine te produceren. Daarom hebben veganisten die geen L-Carnitine aanvullen ook een aanzienlijk lagere concentratie L-Carnitine in het spierweefsel. Niet-veganisten daarentegen consumeren gemiddeld al enkele honderden milligrammen L-Carnitine per dag via hun dieet.

Met onze hoogwaardige L-CARNITIN Carnipure-capsules compenseert u niet alleen het gebrek aan L-Carnitine in een veganistisch dieet, maar profiteert u ook van de talrijke voordelen van L-Carnitine op de energiestofwisseling.

L-Carnitine capsules met 100% Carnipure® - hoge dosering & veganistisch.

Premium L-Carnitine Capsules - Made in Duitsland: Onze L-CARNITIN capsules zijn gebaseerd op de Carnipure® premium merk grondstof uit Lonza, Zwitserland. Carnipure L-Carnitine wordt door middel van een natuurlijk fermentatieproces zuiver plantaardig (veganistisch) geproduceerd. Het gepatenteerde productieproces garandeert dat de L-Carnitine geen onzuiverheden bevat zoals de schadelijke D-Carnitine vorm. Carnipure is daarom ook goedgekeurd voor kindervoeding als 's werelds zuiverste en hoogste kwaliteit L-Carnitine.

Bij de productie van de L-Carnitine capsules worden geen additieven zoals magnesiumzouten van vetzuren of siliciumdioxide gebruikt. De capsuleschelp is ook puur plantaardig en daarom zijn de L-CARNITIN Carnipure-capsules 100% veganistisch.

 • Carnipure Premium L-Carnitine
 • Effectieve hoge dosering
 • Veganistische Capsules
 • Zonder toevoegingen
 • Made in Duitsland

L-CARNITIN-capsules - 100% Carnipure -ingrediënten:
L-carnitine, zuurteregelaar wijnsteenzuur (L+), capsuleschelp hydroxypropylmethylcellulose.

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling onder de dop is verbroken of ontbreekt.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(1)

 • LE Door Louise - 31-01-2021 16:57

  5 / 5

  Ik geef dit product een dikke 9 omdat ik al na 2 dagen een stuk fitter ben. Is echt een aanrader, zeker als je vaak erg moe bent

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)

  L-CARNITIN Carnipure (100 capsules)

  € 16,95

  Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
  (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies