Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

XXL Pole Position Booster, Focus en Energy (Cherry Cafeïne) 240 gram

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

  • Artikelcode: F24-644
  • EAN: 8719881022644
  • Op voorraad

Pole Position is een geavanceerde pre workout die volledig draait om het mentale aspect van intensieve race sessies.

€39,95 € 32,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

  • Aankoopbescherming via Trusted Shops
  • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
  • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
  • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

XXL Pole Position Booster, Focus en Energy (Cherry Cafeïne) 240 gram

 

Let op: Niet geschikt voor veganisten


Aanbevolen tijdstip van gebruik:

  • Voor een lange game of race sessie!


Dosering:

Los 8 gram (1 maatschep) Game On op in een drank naar keuze (minimaal 500 ml). Ideaal voordat je start aan een lange game of race sessie!

 

Pole Position

Pre workouts worden meestal geassocieerd met fysieke sport, maar dat betekent niet dat de mentale component vergeten mag worden! Racen is dan misschien niet de meest fysieke activiteit, maar vraagt wel enorm veel van je alertheid, concentratie, zicht en reactievermogen. Om die reden heeft XXL Nutrition de handen ineengeslagen met coureurs van topniveau om de ultieme racing formule op de markt te brengen. Dus of je nou oefent in de sim, deelneemt aan track days of daadwerkelijk deelneemt aan races, Pole Position is dé formule voor jou!

Het ultieme autosport supplement

Pole Position is een geavanceerde pre workout die volledig draait om het mentale aspect van intensieve race sessies. Zo bevat Pole Position onder andere taurine, L-tyrosine, L-carnitine, guarana extract en diverse andere ingrediënten en (kruiden)extracten in optimale hoeveelheden. De zorgvuldig samengestelde formule brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo helpt Pole Position niet alleen om vermoeidheid en moeheid te verminderen¹, maar is het ook goed voor de concentratie², draagt het bij om scherp te blijven zien³ en ondersteunt het de geestelijke energie⁴. Dus ga jij voor Pole, of blijf je in het middenveld? De keus is aan jou…

De ingrediënten in Pole Position zijn voornamelijk gericht op het racen, maar dat is niet waar de voordelen eindigen. Zo is vitamine B1 goed voor het hart, biotine (vitamine B8) goed voor het zenuwstelsel, vitamine C goed voor het geheugen en draagt vitamine B12 bij aan fitheid om maar een paar voorbeelden te noemen. Bovendien is Pole Position voorzien van een heerlijke kersensmaak waardoor het iedere keer weer een genot is om te drinken.

Doordat is gekozen voor een gematigde hoeveelheid guarana extract is de hoeveelheid cafeïne beperkt gebleven en ervaar je geen onrustig, nerveus gevoel en krijg je achteraf ook geen crash. Ben je (over)gevoelig voor cafeïne? Dan hebben we goed nieuws voor je, Pole Position is namelijk ook verkrijgbaar in een cafeïne free variant die compleet vrij is van stimulanten!

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken of ontbreekt.

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing:

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

Specificaties

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Pole Position Booster, Focus en Energy (Cherry Cafeïne)  240 gram

    Pole Position Booster, Focus en Energy (Cherry Cafeïne) 240 gram

    39,95 € 32,95

    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies