Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

De Trusted Shops Kopersbescherming


Is je bestelling beschadigd bij levering, of is deze helemaal niet geleverd? Heb je een product teruggestuurd, maar geen terugbetaling ontvangen? Geen zorgen!

Met de Trusted Shops Kopersbescherming zijn je aankopen verzekerd; onafhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Wat dekt de kopersbescherming precies?

Bij Trusted Shops doen we er alles aan om van iedere aankoop in elke webshop met het Trusted Shops keurmerk een veilige en aangename shoppingervaring te maken. En mochten er toch eens problemen zijn, dan kun je er met de Kopersbescherming van Trusted Shops van op aan dat je geld veilig is. Als een probleem niet kan worden opgelost, betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug.

Wanneer kan ik van de kopersbescherming gebruik maken?

De kopersbescherming biedt complete bescherming van al je online aankopen bij gecertificeerde winkels. Hiermee ben je als koper beschermd tegen verlies van betaling. In de volgende gevallen kun je er zonder meer op vertrouwen dat je aankoop verzekerd is:

Hoe maak ik gebruik van de kopersbescherming?

Na elke bestelling die je plaatst in een webshop met het Trusted Shops keurmerk kun je beslissen of je de aankoop gratis wilt verzekeren met Kopersbescherming Basic, of voor slechts € 9,90 per jaar de Kopersbescherming PLUS wilt gebruiken, zodat automatisch al je aankopen zijn verzekerd tot € 20.000 per bestelling.

Direct bij bestelling automatisch afgesloten

Als je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je zelf op de bedankpagina van de shop beslissen of je je aankopen gratis wilt verzekeren tot een bedrag van € 20.000.

Hoe kan ik de kopersbescherming (PLUS) opzeggen?

Als u ervoor kiest om uw aankopen niet meer door de kopersbescherming van Trusted Shops te verzekeren, kunt u uw opzegging hier verzenden. Bovendien kunt u uw kopersbescherming PLUS per e-mail via [email protected] opzeggen.

Meld je hier aan en blijf verzekerd voor al je aankopen!

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
    (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies