Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

Peak Peformance Protein 85 Banana - 900g

1-2 weken

 • Artikelcode: F24-160
 • EAN: 5407010240160
 • Niet op voorraad

Eiwit 85 is een goed eiwit voor langdurig gebruik met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

€23,95 € 19,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

 • Aankoopbescherming via Trusted Shops
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
 • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

Peak Peformance Protein 85 Banana - 900g

 

Aanbevolen tijdstip van gebruik: (Niet geschikt voor veganisten)

 • In de ochtend
 • Voor de training

 

Bereiding:

Neem dagelijks een portie gemengd uit 30 g poeder (2 afgestreken maatscheppen) en 300 ml water of als alternatief magere melk.
Het proteïnedrankje moet worden bereid in een shaker of met een blender.
Voor de beste resultaten raden we aan om het na de training in te nemen (of 's ochtends na het wakker worden of voor de training).

Wat kan ik verwachten van Protein 85?

Eiwit 85 is een standaard eiwit dat je op betrouwbare wijze voorziet van aminozuren en effectief bijdraagt aan spieropbouw en spierbehoud dankzij de uitgebalanceerde aminozuursamenstelling. De effectiviteit van Protein 85 op je individuele doelen hangt echter sterk af van je trainings- en voedingsgewoonten en het gebruik van aanvullende supplementen (creatine, aminozuren, speciale supplementen).

Spieropbouw wordt ondersteund door een voldoende en constante aanvoer van proteïne of aminozuren en dus Protein 85. Eiwit 85 garandeert een langere en constantere aminozuuraanvoer dan snelle eiwitten en is daarom over het algemeen geschikt voor elk moment van de dag, maar vooral voor het overbruggen van langere periodes zonder eiwitaanvoer.

Echter, op momenten dat een snelle eiwitbron gewenst is, zoals 's ochtends en voor en na de training, moet je snelle eiwitten of vrije aminozuren verkiezen boven Eiwit 85.


Werking en werkingsmechanisme van Eiwit 85

De drie eiwitcomponenten van Eiwit 85 zijn zo gekozen dat de aminozuren van de afzonderlijke eiwitten (proteïnen) elkaar biologisch aanvullen.

 

Advies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken of ontbreekt.

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

 

 

 

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Protein 85 Banana - 900g

  Protein 85 Banana - 900g

  23,95 € 19,95

  Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
  (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies