Terug

Klik hier voor onze kortingscodes!

XXL Vitamine D3 + K2 - 60 tabletten

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.

 • Op voorraad

Iedereen die een gezonde levensstijl hanteert weet hoe belangrijk het is om alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen. Hierin speelt een gezonde basisvoeding een grote rol, met name groenten en fruit barsten van deze vitamines en mineralen..

€12,95 € 9,95

Aan verlanglijst toevoegen

Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid.

 • Snelle Levering!
 • Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = vandaag verzonden.
 • Gratis verzending (NL) vanaf € 49
 • Webwinkelkeur gecertificeerd
Placeholder9.5

Webwinkelkeur gecertificeerd

“Prima prijs , goede service”

Productomschrijving

XXL Vitamine D3 + K2 - 60 tabletten

 

Let op: Niet geschikt voor veganisten.


Aanbevolen tijdstip van gebruik:

 • In de ochtend

Dosering:
Neem 1 tablet Vitamine D3 + K2 per dag. Met veel vloeistof, zoals een glas water of vruchtensap.

 

Vitamine D3 + K2

Iedereen die een gezonde levensstijl hanteert weet hoe belangrijk het is om alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen. Hierin speelt een gezonde basisvoeding een grote rol, want met name groenten en fruit barsten van deze vitamines en mineralen, ook wel micronutriënten genoemd. Twee belangrijke vitamines hierin zijn Vitamine D3 en Vitamine K2. Maar hoeveel van deze stoffen heb je precies nodig, en op welke manier zorg je ervoor dat deze optimaal door het lichaam opgenomen kunnen worden? Hier is helaas geen antwoord op te geven dat voor iedereen geldt, maar omdat de behoefte van sporters een stuk hoger ligt hebben wij met Vitamine D3 + K2 een supplement ontwikkeld dat een handje helpt bij deze verhoogde behoefte. Slechts één capsule per dag is al voldoende om gemakkelijk 25 μg Vitamine D3 (1000 IU) en 45 μg Vitamine K2 binnen te krijgen.


De rol van Vitamine D3 en K2

Vitamine D draagt onder andere bij tot een normale werking van de spieren en helpt het immuunsysteem. De voornaamste bronnen van Vitamine D zijn zonlicht en vette vis. Helaas schijnt de zon in Nederland niet genoeg om hier voldoende Vitamine D uit op te kunnen nemen, en zijn er grote hoeveelheden vette vis nodig om aan de juiste dosering te komen. Vitamine K draagt bij tot de instandhouding van normale botten en ondersteunt de bloedstolling. Om hier voldoende van uit je basisvoeding te halen zijn bijvoorbeeld grote hoeveelheden groene bladgroenten nodig, iets wat in praktijk moeilijk te realiseren is. Daarom heeft XXL Nutrition een krachtig combinatiesupplement gemaakt: met slechts één tablet Vitamin D3 + K2 krijg je al 500% Vitamine D3 (1000IU) en 60% Vitamine K2 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen.

 

VITAMINE D3 + K2
Vitamine K: 45 μg
Vitamine D: 25 μgAdvies:
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan vóór gebruik een arts of zorgverlener. Stop met het gebruik en raadpleeg een arts in geval van bijwerkingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de verzegeling is verbroken of ontbreekt.

 

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing:

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet vergeten:
Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze productinformatie op onze website up-to-date is, lees altijd de etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij het product worden geleverd voordat u het product gebruikt of consumeert.

 

Specificaties

 

 

Product tags

Heeft u een vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product?

Onze medewerker helpt u graag bij het vinden van het juiste product

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Vitamine D3 + K2 - 60 tabletten

  Vitamine D3 + K2 - 60 tabletten

  12,95 € 9,95

  Fast24 supplements 9.5 / 10 - 715 Reviews @ webwinkelkeur
  (function() { const script = document.createElement('script'); script.src = 'https://consent.cookiefirst.com/sites/fast24.nl-8af778a8-58b1-4005-b2bc-eab90930e1cd/consent.js'; document.head.appendChild(script); })(); Manage cookies